a

despre noi

Te invităm să faci parte din buchetul nostru de „culori” și să pășești în lumea florilor – Pastel, acolo unde gingășia, puritatea, delicatețea și frumusețea florilor te vor însoți în momentele tale speciale și te vor învălui și răsfăța în parfumuri și amintiri memorabile.

La Pastel  timpul se măsoară în clipe parfumate și aranjamente florale, buchete de flori și cadouri, atent planificate, organizate și colorate pentru orice eveniment sau ocazie specială.

Ne asigurăm întotdeauna că facem față oricăror exigențe și că designul floral și calitatea aranjamentelor florale sunt pe gustul și în concordanță cu tematica evenimentului tău. 

De aici, la un aranjament memorabil pentru cineva drag sau un decor inconfundabil pentru evenimentul tău este doar un pas!

Experienta Pastel

De mai bine de 7 ani, mâinile experților noștri în arta florală vă oferă cea mai înaltă calitate, astfel încât să puteți oferi buchete realizate cu artă.

În buticul Pastel, din inima orașului Galați, aranjamentele florale sunt realizate în fiecare zi cu flori proaspete și îngrijite până la cel mai mic detaliu. Oferim pe lângă flori și aranjamente florale, și numeroase alte idei de cadouri, care combină ani de experiență, profesionalism, dăruire și atenție la detalii.

Cadourile florale Pastel prezentate în acest catalog sunt realizate de floriștii Pastel folosind flori și plante de calitate. Fiecare florist Pastel se caracterizează prin propria sa sensibilitate creativă, experiență și folosește un produs sezonier supus schimbărilor naturale. 

Prin decorul floral, buchetele și aranjamentele noastre florale reușim să transmitem cele mai frumoase urări direct la ușa persoanei pe care o iubesti, o apreciezi sau respecti. Știm să o facem și avem cadoul floral ideal pentru fiecare ocazie! 

Mai mult decât o livrare de flori, suntem o întreagă experiență florală!

Scroll to Top
Call Now Button