Bine ati venit in lumea Pastel!

O lume creata din dragostea pentru flori si pentru frumos.

Am pornit in aceasta aventura in anul 2016, cu dorinta de a transforma visuri frumoase in amintiri de neuitat. Misiunea noastra este de a crea decoruri si aranjamente unice, memorabile.

La Pastel, credem ca cele mai frumoase evenimente sunt cele care vorbesc despre Voi. Iar cel mai mare secret pentru o petrecere reusita este ca voi sa fiti relaxati si lipsiti de griji in ziua cea mare.

Ne face mare placere sa va fim alaturi intr-un moment atat de important, fie ca vorbim despre nunta, botez sau o petrecere aniversara. Detaliile sunt esentiale atunci cand dorim sa realizam un eveniment personal, tocmai de aceea, primul pas de la care pornim intotdeauna este consilierea.

Este mai simplu decat credeti. Trebuie doar sa ne povestiti cate ceva despre VOI si sa acceptati invitatia noastra la fericire.

„Imi plac florile. Imi plac culorile, formele, mirosul, imi place imperfectiunea lor. Imi place sa le aduc una langa alta, sa le strang in buchete ori aranjamente si sa creez o poveste, o declaratie ori o invitatie la fericire.”