Nunta este cel mai asteptat eveniment din viata oricarui cuplu de indragostiti. Tocmai din acest motiv, totul trebuie sa fie impecabil in ziua cea mare, exact asa cum ati visat. Dar pentru ca socoteala de acasa nu se potriveste intotdeauna cu cea din targ, exista posibilitatea ca bugetul vostru sa fie usor (sau mai puternic) zdruncinat de cheltuielile necesare organizarii unei petreceri de asemenea importanta.

Asa ca daca vreti sa economisiti cativa bani, avem cateva sfaturi prin care o puteti face cand alegeti florile.

Alegeti modele de aranjamente florale la baza mesei
  • aranjamentele pe suporturi inalte au nevoie de mai mult volum, implicit mai multe flori. Inlocuiti cu: recipiente mici cu flori alaturi de alte decoratiuni.
Optati pentru minimalism si simplitate
  • aranjamentele sofisticate implica in primul rand mai multa munca, iar acest aspect va fi reflectat si in pret. Inlocuiti cu: aranjamente de masa simple, cum sunt florile in vaza.
Nu alegeti flori care sunt in extrasezon
  • bujorii in august sau in septembrie nu sunt cea mai buna alegere daca doriti sa economisiti. Inlocuiti cu: florile de sezon accesibile
Unde sa nu faceti economie
  • Buchetul de mireasa:  completeaza si defineste tinuta miresei, care, vreti sau nu dragi viitori miri, este centrul atentiei oricarei nunti.
  • Aranjamentele de la restaurant- fara indoiala, florile sunt cele mai importante elemente de decor. Acestea pot transforma cu totul aspectul si atmosfera oricarui spatiu sau oricarei incaperi.
Unde puteti economisi
  • Aranjamentele de la biserica sau cununie civila: daca acestea au loc in aceeasi zi cu petrecerea, va recomandam sa fie concentrate in acelasi loc sau sa refolositi  aranjamentele pentru decorarea restaurantului (ex. masa mirilor, intrarea in restaurant etc.)
  • Accesoriile pentru invitati: suntem convinsi ca fiecare oaspete este important, insa nu este obligatoriu sa comandati accesorii florale pentru toti. Suntem siguri ca nu se vor supara, iar darul va ramane neschimbat.